logo-selsiuz
Achtergrond afbeelding click go pagina-1

Selsiuz Click Click go

logo-selsiuz
Selsiuz Unlimited 5-in-1 rond Goud_720
selsiuz-bullet-1
Makkelijke elektronische bediening door middel van druktoets
selsiuz-bullet-1
Koud en warm water & kokend water met twee keer drukken op de knop (3-in-1)
selsiuz-bullet-1
Koud en warm water & gekoeld en bruisend water met een druk op de knop (4-in-1)
selsiuz-bullet-1
Koud en warm water & kokend, gekoeld en bruisend water (5-in-1)
selsiuz-bullet-1
Paneel met druktoets in het keukenblad (ook vlakinbouw mogelijk)
selsiuz-bullet-1
Koud en warm water door middel van hendel rechts op kraan
selsiuz-bullet-1
Kleuren: Rvs, Gun Metal, Copper, Gold
selsiuz-bullet-1
Haaks en rond model

 

logo-selsiuz
 

Elektronische bediening 

Uniek bij dit Selsiuz model is dat je alle kanten op kunt. Naast de inmiddels traditionele kokend water kraan en de 5-in-1 als alleskunner, is er nu ook een 4-in-1; de Cool met alleen gekoeld en bruisend water. De nieuwe Push, Cool en Unlimited  kranen zijn voorzien van een handige elektronische bediening. Dit stijlvolle en eenvoudige bedieningspaneel met druktoetsen in de kleuren blauw, groen en rood wordt op het keukenblad gemonteerd.
 
selsiuz-bullet-1     De Selsiuz Unlimited kraan geeft naast warm en koud water ook kokend, gekoeld en bruisend water.
 
selsiuz-bullet-1     De Selsiuz Cool geeft naast warm en koud water ook gekoeld en bruisend water.
 
selsiuz-bullet-1     De Selsiuz Push geeft naast warm en koud water ook kokend water.
 
De stijlvolle drukknopbediening is makkelijk in gebruik. Voor kokend water druk je op de rode knop, voor plat en gekoeld water op de blauwe knop en voor bruisend water druk je op de groene knop op het keukenblad. Je kunt de kraan ook van extra gezuiverd water voorzien dankzij een speciaal filter.
 

4 kleuren en 2 modellen

De Selsiuz kranen in de kleuren Gold, Copper, Gun Metal en Rvs hebben net als de bijpassende spoelbakken een PVD-finish waardoor de metaalglans behouden blijft.
De kraan is verkrijgbaar met een haakse uitloop voor een stoere uitstraling, of een ronde uitloop voor een elegante uitstraling. 
 
 
 

Selsiuz push (3-in-1)

Selsiuz Push 3-in-1 rond Goud

Met de Selsiuz Push kraan tap je direct kokend water uit de kraan. Met de elektrische (rode) knop in het aanrecht kun je veilig het kokend water tappen.

selsiuz cool (4-in-1)

Selsiuz Cool 4-in-1 rond Goud

De Selsiuz Cool kraan is een unieke kraan. Deze kraan levert namelijk koel en bruisend water! Altijd een koud drankje in een handomdraai en een stuk voordeliger aangezien je geen boiler voor kokend water nodig hebt.

selsiuz unlimited (5-in-1)

Selsiuz Unlimited 5-in-1 rond Goud

De Selsiuz Unlimited kraan is een echte alleskunner in de keuken. Een 5-in-1 kraan is een keukenkraan die vijf functies combineert: koud water, warm water, (kokend) heet water, gekoeld water en bruisend water.

Selsiuz exclusief design

Een kraan is een sfeerbepalend element als toevoeging aan jouw keuken. Het fijne is dat alle kokendwaterkranen van Selsiuz in verschillende designs en kleuren te verkrijgen zijn. Zo zijn er Selsiuz by Gessi designs kranen en Selsiuz by Osiris designs kranen. Beide hebben een zelfde elektronisch druktoets met bedieningspaneel. Deze exclusieve designs laten zien dat kranen alles behalve basic hoeven te zijn. Het Italiaanse merk Gessi is voorzien van een subtiel grafisch patroon. Osiris heeft een model met conische details ontworpen. 

Stijlvolle combinatie met spoelbakken

logo-lanesto

De stijlvolle Selsiuz Push, Cool en Unlimited kranen kunnen zeer goed gecombineerd worden met de spoelbakken van Lanesto. Net als de meeste Selsiuz kranen zijn de Lanesto spoelbakken vervaardigd van rvs. Beide danken hun kleur aan de PVD-techniek. Door zowel de kraan als de spoelbak in dezelfde kleur uit te voeren, creëer je harmonie in de keuken. Ook zijn er mooie accessoires in de verschillende kleuren, zoals bodemrekken, zeepdispensers, inzet-bakjes en pannenroosters.

Verkrijgbaar in 4 kleuren

spoelbak-inox
Inox
spoelbak-gun-metal
Sturdy Black
spoelbak-copper
Copper
spoelbak-gold
Gold

boiler & cooler

De Selsiuz kokendwaterkraan is uitgerust met een 5-literboiler. De boiler levert 3,7 liter kokend water van 100 °C en kan ook direct warm water van ongeveer 55 °C leveren. Als al het kokend water op is, verwarmd de boiler het water in 18 minuten tot 100 graden. Je hebt de keuze uit een boiler van koper of titanium. Titanium heeft als voordeel dat je geen filter nodig hebt bij hard water (hoger dan 10dH). De garantie op deze boiler 5 jaar.  

De Selsiuz 4-in-1 is uitgerust met een cooler voor bruisend en gekoeld water. De Selsiuz 5-in-1  is in combinatie met een boiler en een cooler en echte alleskunner.

De Cooler wordt geleverd inclusief een koolzuurgaspatroon. Navullingen hiervan zijn te bestellen op onze website.

Selsiuz Unlimited 5-in-1 haaks Goud
Selsiuz cooler & boiler

Ontdek Selsiuz in het Dekker Trend Centre

logo dekker

Wil je een Selsiuz kokendwaterkraan bekijken en zelf testen?

Dat kan in de showroom van Dekker Zevenhuizen: het Dekker Trend Centre (DTC). Hier adviseren we je graag over de mogelijkheden. Je hebt namelijk de keuze uit meerdere kleuren en modellen. Voor iedere keuken bieden wij een gepaste oplossing voor een Selsiuz kokendwaterkraan. Een bezoek brengen aan het Dekker Trend Centre kan alleen op afspraak.

Ontwerp zonder titel (3)
Ontwerp zonder titel (2)

Het Dekker Trend Centre is een showroom van Dekker Zevenhuizen.

Brochure modellen-overzicht by selsiuz

logo-selsiuz

Welke Selsiuz past bij jou?
Alle modellen en kleuren in beeld
✅ Alle voordelen op een rij
✅ De nieuwste Selsiuz verkrijgbaar vanaf 2021
✅ Gratis te downloaden

Cover Modellenoverzicht

Ja, Ik wil de brochure aanvragen