Selsiuz kokend water kraan kindveilig en waterbesparend

Veiligheid staat voorop

Bij het ontwerp van de Selsiuz heeft veiligheid vooropgestaan. Het gemak van een kokendwaterkraan is daarom óók weggelegd voor bijvoorbeeld jonge gezinnen. Niet voor niets is een op de vier keukens tegenwoordig uitgerust met een kokendwaterkraan.


Kindveilige bediening

KINDVEILIGE BEDIENING

Zo wordt de kokendwaterkraan bediend door een kindveilige druk-draaibeweging. Een beweging die niet door jonge kinderen gemaakt kan worden. Bovendien zorgt de bediening ervoor dat u alleen kokend water kunt gebruiken zolang u de knop vasthoudt.Rustige waterstraal

RUSTIGE STRAAL

De perlator zorgt voor een rustige straal. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om hete spetters.
Safe touch

SAFE TOUCH

De veiligheid in het gebruik betekent ook dat de kraan zelf niet heet wordt na het gebruik. Dankzij de dubbelwandige uitloop wordt de kraan namelijk niet heet!

 

Water- en energie besparend

De Selsiuz kokendwaterkraan bespaart elke dag opnieuw water. U gebruikt immers precies de hoeveelheid warm of kokend water die u nodig heeft. Bovendien heeft de hendel van de kraan een waterbesparende stand. Ook slaat de boiler niet onnodig aan als u water tapt.


DE JUISTE HOEVEELHEID WATER

WaterbesparendMet de Selsiuz tapt u altijd precies de benodigde hoeveelheid water. Of u nu een kopje thee, een pot thee of een sopje voor de schoonmaak nodig heeft. Dankzij het mengventiel heeft u altijd direct warm water. Het water hoeft dus niet lang door te lopen voordat het op de gewenste temperatuur is. EcoStart zorgt ervoor dat u minder water verbruikt bij het handenwassen. Want bij het open zetten van de hendel in de eerste stand geeft de kraan een waterbesparende straal. Zo verspilt u dus geen druppel water.
 

ENERGIE LABEL A

Eco startBij het gebruik van de Selsiuz kokendwaterkraan slaat de combiketel niet aan. Niet bij de koudwaterstand, maar ook niet bij warm of kokend water. Bovendien heeft de boiler energielabel A. Zo let u dus ook op het energieverbruik!
brochure: Kokend water kraan zwart

Ontvang gratis onze brochure van de 3-in-1 kokend water kraan Selsiuz

INSPIRATIE MET DE SELSIUZ BROCHURE 

  • Alle modellen en kleuren in beeld
  • Alle voordelen van een kokendwaterkraan op een rij
  • Gratis te downloaden