logo-selsiuz
gessi-background

Win een 3-in-1
kokend waterkraan

Maak kans op deze exclusieve Selsiuz by Gessi 3-in-1 kokendwaterkraan
t.w.v. maximaal € 1.659,- inclusief installatie bij je thuis.

logo gessi
gessi-goud-1
safetouch
Safe touch buitenzijde wordt niet heet door aparte binnenleiding
100graden
Direct kokend water
360
360° draaibare uitloop
greep
Greep draait naar voren
ecostart
Eco-start functie
bediening
Elektronische bediening
kindveilig
Kind veilig dankzij Click Click Go systeem
spoelbak
Bijpassend gekleurde spoelbakken verkrijgbaar

Exclusief Italiaans design ontworpen door Gessi

logo gessi

Deze exclusieve 3-in-1 kokendwaterkraan is een ontwerp met internationale allure: Gessi. Dit Italiaanse merk laat zien dat ze innovatief en onderscheidend zijn als het om design gaat.

Zo is de metalen rvs body van de kraan voorzien van een subtiel grafisch patroon en is de kokendwaterfunctie te bedienen met een stijlvolle elektronische knop op het keukenblad.

De Selsiuz by Gessi Design kokendwaterkranen hebben een pvd finish waarbij de rvs glans behouden blijft.

Verkrijgbaar in 4 kleuren

inox
Inox
gun-metal
Gun Metal
copper
Copper
gessi-goud-1
Gold

Stijlvolle combinatie met spoelbakken

logo-lanesto

Deze prachtige kokendwaterkranen kunnen ook 100% gematcht worden met de spoelbakken van Lanesto. Door zowel de kraan als de spoelbak in dezelfde kleur uit te voeren creëer je harmonie in de keuken.

Verkrijgbaar in 4 kleuren

spoelbak-inox
Inox
spoelbak-gun-metal
Gun Metal
spoelbak-copper
Copper
spoelbak-gold
Gold

Boiler

De Selsiuz kokendwaterkraan is uitgerust met een 5-literboiler. De boiler levert 3,7 liter kokend water van 100 °C en kan ook direct warm water van ongeveer 55 °C leveren. Als al het kokend water op is, verwarmd de boiler het water in 18 minuten tot 100 graden. Je hebt de keuze uit een boiler van koper of titanium. Titanium heeft als voordeel dat je geen filter nodig hebt bij hard water (hoger dan 10dH). De garantie op deze boiler 5 jaar.  

boiler
Selsiuz boiler

Ontdek Selsiuz by Gessi in het Dekker Trend Centre

logo dekker

Wil je een Selsiuz kokendwaterkraan bekijken en zelf testen?

Dat kan in de showroom van Dekker Zevenhuizen: het Dekker Trend Centre (DTC). Hier adviseren we je graag over de mogelijkheden. Je hebt namelijk de keuze uit meerdere kleuren en modellen. Voor iedere keuken bieden wij een gepaste oplossing voor een Selsiuz kokendwaterkraan. Een bezoek brengen aan het Dekker Trend Centre kan alleen op afspraak.

Dekker%20Trend%20Centre%20vide
Dekker%20Trend%20Centre%20monsterkasten

Het Dekker Trend Centre is een showroom van Dekker Zevenhuizen.

Win een 3-in-1
kokend waterkraan

logo-selsiuz

Maak kans op deze exclusieve Selsiuz by Gessi 3-in-1 kokendwaterkraan t.w.v. maximaal € 1695,- inclusief installatie bij je thuis.

Je hebt nog
om mee te doen aan de actie!
gessi-goud-1
×

ACTIEVOORWAARDEN Selsiuz kokendwaterkraan

Algemene spelvoorwaarden promotioneel kansspel ‘Win een Selsiuz’
 1. De actie Win een Selsiuz; Verloting op Facebook (hierna: "de Actie") wordt georganiseerd door Dekker Zevenhuizen B.V., gevestigd aan de Nijverheidscentrum 2, in Zevenhuizen (hierna: "Dekker").
 2. Aan de Actie kunnen alleen in Nederland gevestigde personen deelnemen, waaronder uitsluitend wordt verstaan een natuurlijke persoon, 18 jaar of ouder, die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf  (hierna: "Deelnemers"). Dealers van de Selsiuz vestigingen en (de eigenaren van) hun franchisenemers zijn uitgesloten van deelname aan de Actie, evenals hun werknemers.
 3. Op deelname aan de Actie zijn deze algemene spelvoorwaarden (hierna: de "Spelvoorwaarden") van toepassing. Door deelname aan de Actie aanvaardt de Deelnemer de Spelvoorwaarden volledig en onvoorwaardelijk.
 4. Dekker Zevenhuizen behoudt zich het recht voor de Spelvoorwaarden geheel of gedeeltelijk te wijzigen, de Actie uit te stellen, in te korten of te beëindigen.
 5. De Actie start op 3 december 2019 en eindigt op 1 februari 2020 (de "Actieperiode"). Winnaar maken we bekend in week 06 van 2020.
 6. De te winnen prijs is de Selsiuz kokendwaterkraan twv max € 1.659,00,- waarbij een Deelnemer aan de Actie deze prijs slechts één keer kan winnen per verloting.
 7. In de meeste gevallen zal er onder de reacties worden geloot. Om de winnaar(s) te bepalen wordt het aantal reacties geteld. Met een random generator wordt het winnende nummer bepaald. De winnaar wordt via e-mail of telefoon op de hoogte gebracht. Over de uitslag van de Actie kan niet worden gecorrespondeerd.
 8. Aan deelname aan de Actie zijn geen kosten verbonden. Door de Deelnemer eventueel zelf te maken kosten ten behoeve van zijn deelname aan de Actie zijn voor eigen rekening.
 9. Deelname vindt plaats doordat de Deelnemer reageert op een bericht op de Facebook pagina van Selsiuz of op de actie pagina van selsiuz.com.
 10. Indien van toepassing, voldoet Dekker Zevenhuizen de over de prijzen verschuldigde kansspelbelasting rechtstreeks aan de Belastingdienst.
 11. Alle informatie over de Actie, inclusief deze Spelvoorwaarden, zijn beschikbaar op www.selsiuz.com
 12. In geval van misbruik, misleiding, bedrog of schending van de Spelvoorwaarden behoudt Dekker Zevenhuizen zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken Deelnemer van deelname aan de Actie uit te sluiten.
 13. Door deelname aan de Actie verleent de Deelnemer zijn onvoorwaardelijke toestemming aan Dekker Zevenhuizen om zijn (bedrijfs)naam, alsook zijn deelname aan de Actie, te publiceren en daarvan in andere zin gebruik te maken voor promotionele doeleinden die een directe relatie hebben met deze Actie.
 14. Dekker Zevenhuizen is niet aansprakelijk voor door de Deelnemer of derden geleden schade die direct of indirect voortvloeit of samenhangt met de Actie, waaronder in ieder geval maar niet uitsluitend wordt begrepen schade als gevolg van druk- en spelfouten en wijziging, annulering of (tussentijdse) beëindiging anderszins van de Actie.
 15. De gegevens van de Deelnemers aan de Actie zullen worden opgenomen in een bestand dat voor intern gebruik en/of voor direct mailing door Dekker Zevenhuizen kan worden aangewend in het kader van deze Actie en zal niet aan derden worden verstrekt.
 16. Eventuele klachten met betrekking tot de Actie kunnen schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan Dekker Zevenhuizen op postadres Nijverheidscentrum 2, 2761 JP te Zevenhuizen. Dekker zal vervolgens schriftelijk op de klacht reageren, al dan niet nadat zij eerst nadere informatie bij de klager heeft opgevraagd.
 17. Op de Actie is de Gedragscode Promotionele Kansspelen van het Ministerie van Justitie van 1 januari 2006 van toepassing.
 18. Dekker Zevenhuizen behoudt het recht om ongepast reacties zonder verklaring te verwijderen.

Ja, Ik doe mee

Vul je gegevens in en maak kans op deze exclusieve Selsiuz by Gessi
3-in-1 kokendwaterkraan t.w.v. maximaal € 1695,- inclusief installatie bij je thuis.